5.11.10

Випо от „Лека нощ, деца” във Велико Търново

Любимецът на всички малчугани летящото куче Випо от „Лека нощ, деца”, ще пристигне във Велико Търново в неделя. Той ще изпее „Честит рожден ден” за щастливците, родени в града в неделя. Випо ще изненада дацата и техните родители с нови десертни млека от серията „Vipo”.

От 10 до 12 часа в пицария „Бианко” малки и големи ще могат да опитат за първи път най-новите продукти – десертни кисели млека на „Лактима Балкан” – Велико Търново, която произвежда и айряна „Балкан”.

Тъй като Випо обича своите почитатели и иска те да са здрави ще попита най-напред тях за вкуса на новите млечни десерти. Главният технолог на „Лактима” Мария Богданова е подготвила няколко мостри, а децата ще трябва да решат кой вкус им допада най-много и само той ще бъде пуснат в производство в завода, който е собственост на бизнесмена Петър Христов.

Новите десерти, които децата ще дегустират, ще са с вкус на различни плодове и пълнеж. Производителят е разработил новия продукт така, че да е вкусен и да не вреди на децата. Освен че в десертите няма да има консерванти, те ще се предлагат със захар или фруктоза, а това са натурални подсладители.

Във Велико Търново за пръв път местна фирма първо се допитва до мнението на потребителите, преди да започне производството на нов продукт. По време на детско парти във Випо клуба на „Бианко” за настроението на децата ще се грижат и няколко аниматори, които ще помагат на летящото куче.

0 коментара:

Публикуване на коментар