24.11.08

Google Webmaster Tools

Днес добавих блога в Google Webmaster Tools, според инструкциите от блога - Трикове и Съвети за Blogger. Не знам доколко това има смисъл след като накрая съветват да не се добавя sitemap. Ето какво гласи точния текст: "Какво всъщност направихме? Ние не добавихме стандартен sitemap, а просто добавихме feed полето вместо sitemap. Повечето от специалистите по SEO твърдят, че добавянето на feed поле (rss ili atom) вместо sitemap, по-скоро би навредило на индексирането и на позиционирането на блога ви.

Така че и по мое мнение, най-добре добавете блога си в Google Webmaster Tools и го верифицирайте, но не добавяйте sitemap." Също така го регистрирах и в доста търсачки. Може и да вземе да заприлича на нещо като сайт този блог, но лично мене ме съмнява, че ще заприлича. Сигурно не ме разбирате за какво ви говоря, както и да е, важното е аз да разбирам, за да ни е добре на всички.

1 коментара:

Sahrazada каза...

Може да го добавя по подобен начин и в Yahoo, но там нямам регистрация още. Сега отивам да разглеждам на Google безплатните сайтове, от снощи се каня. Може да направя още един, мисля да е новинарски. (:

Но още не е сигурно.

Публикуване на коментар