8.5.09

Спечелихме конкурса за учители-творци на Анубис-Булвест!

Изключително съм горда и щастлива да споделя с вас за един както личен успех на госпожа Светлана Караколева (преподавател по музика в НУФИ „Филип Кутев”), така и успех дошъл благодарение на моя труд по създаването и изграждането на не съвсем скромните ми сайтове. Светлана спечели конкурс, на който не желаеше да се явява не заради друго, а заради собственото си самоподценяване и неувереност. Чувства, които всеки от нас е изпитвал не веднъж и дваж в живота си.

И понякога единствено подбутването (а за някои като мен направо силното изритване!) от приятел и близък човек е единственото нещо, което може да ни накара да преодолеем страха, съмненията и неувереността и да тръгнем смело по непознат и трънлив Път.

Това се случи и с нашата приятелка Светлана, която направи първата си стъпка към писателската кариера спечелвайки конкурса на Анубис-Булвест за учители-творци. Това е и мой личен успех! Светличка както аз я наричам попадна в Сексология и Природа на Човека търсейки информация за Руните.

Тези древни знаци и символи са посочили Съдбата на не един човек в труден момент. Аз се отнасям към тях с изключително голямо уважение и почит. И бих искала и другите хора да повярват в тяхната сила да помагат и да променят, да ни насочват по криволичещите и объркани пътечки и пътища на живота ни.

Тъй като в края на този материал смятам да ви посъветвам нещо, ще споделя още нещо лично. Светлана Караколева имаше лошия навик да изписва името си с малки букви. По този начин успехи не се постигат, това говори за личното самоподценяване и за липса на самоуважение. Най-лесния път и начин да се закопаем сами.

По-долу прилагам писмото на Светлана, за да споделите и вие с нас радостта от нейния успех. Браво момиче! Винага съм вярвала, че притежаваш силен дух и смелост на Амазонка и ти го доказа!

Още много такива успехи ти желая и вече мисли за себе си като за писателката Светлана Караколева, която извън писателската си кариера е преподавател по музика, а не обратно.


Писмо
„Здравей Юле, спечелих в конкурса за учители творци на Анубис-Булвест и на 28 май трябва да отида до Пловдив за представянето на сборника, в който ще участват моите произведения "Докторът и Луната" и "Уморени криле". Всичко това нямаше да ми се случи без "твоите руни"в Секснатюр, без труда ти в Шахразада, без твоята подкрепа и човечност. Благодаря ти! Прегръщам те... с Много Обич!!!”



И никога не изписвайте имената си с малки букви! :)

Юлияна

Препоръчваме още:

Докторът и Луната
Уморени криле

8 коментара:

Меричка каза...

Трябва да Ви кажа, че се радвам изключително на тези успехи - Двете издателства са сериозни и от не един техен учебник имаме честта да четем вкъщи всички, покрай дъщеря ми - на 12 години.
Още веднъж да Ви е честито признанието! Човечността е най - малкото, но най - ценното, което можем да дадем...

Юлияна каза...

Ще чакаме след 28 май, Светличка да ни каже какво е името на книгата, за да си я купиме.

Анонимен каза...

Къде да публикувани резултатите, можете ли да ми кажете?

Анонимен каза...

Сякаш липсва информация в интернет за спечелилите конкурса.

Юлияна каза...

Резултатите са съобщени предполагам по пощата на участниците. И ще бъдат обявени след 28 май от издателствата или обществеността ще бъде уведомена чрез медиите по един или друг начин. Това, което мога да ви предложа на този етап е чрез ключови думи: "анубис булвест конкурс учители творци" да проверите в Гугъл какво има или няма за конкурса. Това, което мене също може да ме зарадва е че по тези ключови думи http://sahrazada.blogspot.com излиза на първо място. :) Което ми подсказва че може да се явя на конкурс за психолози-SEO майстори и да го спечеля евентуално. :-)

Анонимен каза...

Благодаря ви за отговора. Струва ми се обаче, че информацията за вашия успех е несамо първи, но и единствен...Поздравления!

Sahrazada каза...

Благодариме за поздравленията, заслужаваме ги. Очакваме от Вас "Анонимен" да станете автор и да спечелите втория, а защо не и трети конкурс. Тъкмо ще зарадваме почитателите на сайта по случай първата му година на 8 ноември 2009 с три спечелени конкурса, благодарение на Вашия положен труд и писателски умения.

Добре сте дошъл/а!

Анонимен каза...

резултатите на: www.bulvest.com и www.anubis-bg.net

Публикуване на коментар