30.7.09

Пример за интернет измама!

Скъпи приятели,

Как сте днес и вашето семейство Надявам наред, аз съм Д-р Adams Harrison, От Harlsden, северозападната част на Лондон, тук в Англия, аз работя с Нат Западния бряг Corporation, Лондон.

Пиша ти от моя офис, който ще бъде от огромна полза и за двете ни. В моя отдел, тъй като асистент-мениджър на (Велика Лондон Регионална служба), аз открих изоставена сумата от $ 12,5 милиона щатски долара (дванадесет милиона петстотин хиляди щатски долара) в профил, принадлежащи към един от нашите чуждестранни клиенти късно г-н Томпсън Морисън американски гражданин, който за съжаление загубили живота си в катастрофата на Alaska Airlines полет 261, който разбил на 31 януари 2000 г., включително и на жена си и само дъщеря.

Изборът на свържем с Вас aroused от географски характер на мястото, където живеете, особено поради чувствителността на тази сделка и поверителността тук. За някой сега Нац Западния бряг е чакам някой от роднините да излезе да се позове на фонд от края на г-н Томпсън Морисън, но никой от неговите роднини са били тук в Нац Западния бряг, за да иска.

Аз лично са неуспешни в намирането му роднините за 2 години сега, искам вашето съгласие да представи Вас като близките му роднини / Уил бенефициер за починалия, така че приходите от тази сметка на стойност $ 12,5 млн. щатски долара, ще бъдат дължими ти.

Това ще бъдат изразходвани или споделя в тези проценти, 40% за мен и 60% за теб. Имам осигурени всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за резервно копие на това твърдение ще се падат. Всичко, което е необходимо е да се попълнят имената ви като близките роднини на закъсняло Mr.Thompson Морисън в документите и легализиране то тук, в нашата база данни за банковата ви покаже като правоимащите получателя на фонда.

Единственото нещо, което сега се изисква е вашият честен и пълноценно сътрудничество, поверителност и доверие, които ние виждаме тази сделка до края. Гарантирам ви, че това ще бъде извършена в рамките на правен режим, който ще ви предпази от всяко нарушение на закона. Аз искам да ми вярваш за успеха на тази операция.

Моля ми със следната информация, както се изисква от Нат Западния бряг за трансфера на фонда за вас. Имаме 7 работни дни, за да предоставят на жизненоважни документи, които ще направите резервно копие ни иска, това е много належащ.

1. Пълен имена:
2. Адрес:
3. Семейно положение:
3. Професия:
5. Възраст:
6. Пол:
7. Националност:

Аз реших да се свържем с Вас, надявайки се, че вие ще намерите това предложение е много интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение посочва интереса ви, аз ще попитам с допълнително информация. Стремете се да ми кажете Вашето решение, а не да ме чакат, знаеш, че аз съм доверчив с тази информация, го правят най-тайни и да се надяваме ще даде ми, че пълното сътрудничество за успеха на тази операция.

С най-добри пожелания,
Асистент мениджър
Д-р Adams Harrison


от Dr.Adams Harrison
отговор до adamsharrisonn@live.com
дата 29 юли 2009 18:24
тема От Dr.Adams Harrison
изпратено от msn.com

4 коментара:

Юлияна каза...

Това е писмо получено по пощата, нескопосан превод с преводача на гугъл от английски на български.
Никога, ама абсолютно никога не отговаряйте на такива писма и не изпращайте информацията, която ви искат!

Меричка каза...

Именно - и аз това казвам, може ли да има дотолкова балъци? Сякаш не ни стигат другите начини на измама - копирани кредитни карти и какво ли още не...

Младен каза...

Я не се косете, милички! Който е бълък - пада му се "глоба"! Не сте ли забелязали, че колкото е по-алчен бълъкът, толкова по-голяма глоба плаща? Е, аз не разчитам на доходи от бълъци, но не мога да им съчувставувам после като се разхленчат? Защо ли?

Юлияна каза...

Аз заради децата го публикувах да знаят, че никога не трябва да отговарят на такива писма и да дават лична информация за себе си или за семейството си. А иначе алчните винаги хапват дървото.

Публикуване на коментар